Oljemaling i kunstner kvalitet fra Michael Harding. Meget god kunst maling i ett bredt spekter av farger og tube størrelser. Sterkt pigmentert, lysekte og helt uten fyllstoffer - linolje og pigment perfekt blandet.

Oljemaling er en av de eldste og mest allsidige formene for kunstnerisk uttrykk. Det er en teknikk som kan brukes på mange forskjellige overflater og skaper en dybde og tekstur i maleriet som ikke finnes i andre medier.

En av de største fordelene med oljemaling er at det har en lengre tørketid enn andre malingstyper. Dette gir kunstneren mer tid til å arbeide på maleriet og å lage justeringer før malingen tørker. Samtidig kan man også dra nytte av tørketiden ved å jobbe i lag, og på den måten bygge opp et maleri som har en vakker dybde og tekstur.

En annen fordel med oljemaling er at den har en mer intens farge enn andre typer maling. Oljemaling gir en dypere og rikere farge, noe som gjør at maleriet skiller seg ut og gir en imponerende visuell effekt.

I tillegg gir oljemaling også kunstnere muligheten til å blande farger på en enklere måte. Oljemaling er en blanding av pigmenter og oljer (typisk linolje), noe som gjør at fargene kan blandes mer glatt og jevnt. Dette gjør det lettere å oppnå ønsket fargetone og skaper et mer realistisk resultat i maleriet.

Selv om oljemaling har mange fordeler, kan tørketiden være en utfordring for noen kunstnere. Hvis man ønsker å jobbe raskere, kan man imidlertid bruke forskjellige tynner eller løsningsmidler for å påvirke tørketiden. For eksempel kan man legge til linolje for å tynne ut malingen og øke tørketiden, eller man kan legge til ett medium med sikkativ for å akselerere tørketiden. Selve pigmentets egenskaper påvirker også tørketiden slik at to forskjellige farger med samme blandingsforhold med linolje kan ha forskjellig tørketid. 


Michael Harding oljemaling er en av de kunst malingene med høyeste kvalitet som er tilgjengelige på markedet i dag. Laget av kun de fineste pigmenter og linolje, tilbyr disse malingene en utmerket dybde og holdbarhet i livlige farger. Dette er en kunst maling helt uten fyllstoffer eller tilsetninger.

Noe av det unike med Michael Harding kunst maling er dens høye pigmentering, som gir en rik, livlig farge som er svært motstandsdyktig mot falming over tid (lysekte) samtidig som det gjør malingen svært drøy i bruk. I tillegg er linoljen som brukes i disse malingene spesielt formulert for å gi en smøraktig konsistens som er enkel å jobbe med og gir en glatt blanding. Oljemengdene varier i hver farge og er spesielt tilpasset pigmentet for å gi en konsekvent viskositet, tekstur og glans.

Om du er en profesjonell kunstner eller en nybegynner, vil du sette pris på oppmerksomheten som legges i hver tube med oljemaling fra Michael Harding. Fra deres nøye utformede formuleringer til deres tidløse emballasje med håndmalte fargeprøver og detaljert informasjon om fargens egenskaper. På Michael Harding oljemaling er relativ tørketid og olje innhold skrevet på hver respektiv tube i intervallet «very slow»/«very low» til «very fast»/«very high», det gjør det enklere å manipulere med medium for å få ønsket tørketid og konsistens.

Så hvorfor vente? Begynn å lage vakre kunstverk i dag med Michael Harding oljemaling!