Oljemaling - Titanium White no. 2 - 60ml

  • 169,-

Michael Harding handmade art materials. Håndlagd oljemaling i kunstnerkvalitet uten fyllstoffer. No. 102 - Titanium White

I lager.
Lagerbalanse: 5
Leverandør: Michael Harding
Del

Titanium White no.2 - 60ml

Denne malingen er laget med linolje for å danne en solid, sterk malingsfilm med upåklagelig høy dekkevne. Vi tilbyr også denne vakre fargen i saflorolje, den heter TW1. Denne varianten har kortere tørketid enn no.1 varianten.

Finnes også i 225ml tube her.

Alle tubene fra Michael Harding har påført informasjon om oljemengde, pigment osv. som listet opp i tabellen under


Tekniske data

Colour IndexPW6
Drying SpeedSlow
TransparencyVery Opaque
LightfastnessExcellent
Oil ContentVery Low
Tint PowerHigh
ToxicityNon-Toxic
ASTM D-4236


Pigment PW6 titanium white er et populært valg blant kunstnere for bruk i oljemaleri. Dette pigmentet er kjent for sin høye dekkeevne og lyse, hvite farge. Det er også motstandsdyktig mot gulning og bleking over tid, noe som gjør det til et holdbart valg for kunstnere som ønsker at maleriene skal vare.

En av de viktigste fordelene med å bruke titanium white i oljemaleri er muligheten til å skape lyse, rene hvite. Dette kan være spesielt nyttig når du jobber med et maleri som krever en sterk, lys hvit, som ett portrett eller stillbilde med hvite blomster. Titanium white er også i stand til å dekke andre farger effektivt, noe som gjør det til et nyttig verktøy for å skape et spekter av nyanser og toner.