Her finner du ferniss, impasto, medium, palettkniver og annet nyttig maleutstyr.

Palett oval tre

49,-
I lager.

Primer

MH sin primer er en ikke absorberende akryl basert primer (Non -absorbent acrylic primer «NAAP»). Denne primeren påføres over grunnet overflate som for eksempel ferdig lerret med universal gesso grunning. Primeren lukker overflaten slik at den ikke er absorberende og etterlater en lett ru overfalte som gir fin friksjon mot penselen. Ved å prime i motivets mellomtone eller undertone er det betraktelig enklere å se at man treffer på den rette fargen man ønsker - kontra det å påføre maling direkte på ett kritthvitt lerret.

Medium

Ved å blande medium i oljemalingen kan du endre på malingens egenskaper. Bruk glazing medium for transparent lasering eller for å senke tørketiden. Linolje øker tørketiden og gir en mer flytende konsistens, dette kan være svært nyttig om du maler realisme og vil slippe penselmerker eller ønsker å kunne manipulere malingslagene over lengre tid. Impasto medium tykner konsistensen og brukes til å bygge struktur og gir maleriet en ekstra dimensjon.

Ferniss

Ferniss benyttes som en forsegling over ferdig maleri etter at det er tørket og herdet helt. I tillegg til å virke som en beskyttende barriere utenpå maleriet skaper også ferniss en mer helhetlig flate og glans som kan skjule penselstrøk som skinner imot hverandre. Vi fører Michael Harding Varnish i både blank og matt.