Oljemaling - Bright Yellow Lake - 60ml

  • 169,-

Michael Harding handmade art materials. Håndlagd oljemaling i kunstnerkvalitet uten fyllstoffer. No. 109 - Bright Yellow Lake

I lager.
Lagerbalanse: 3
Leverandør: Michael Harding
Del

Bright Yellow Lake - 60ml

Bright Yellow Lake har et utrolig høyt oljeinnhold og høy gjennomsiktighet, med en enorm fargetonekraft som skyter gjennom blandinger med et gjennomgående utvalg av flaskegrønne undertoner. Nybegynnere bør håndtere denne malingen med forsiktighet når de legger den til andre malinger. Den kan forsterke Phthalo Lakes uten å gjøre dem ugjennomsiktige, og når den gjøres selv ugjennomsiktig med tilsetning av hvitt, er resultatene nesten lysende.

Finnes også i 225ml tube her.

Alle tubene fra Michael Harding har påført informasjon om oljemengde, pigment osv. som listet opp i tabellen under


Tekniske data

Colour IndexPY3
Drying SpeedSlow
TransparencyTransparent
LightfastnessExcellent
Oil ContentHigh
Tint PowerHigh
ToxicityNon-Toxic
ASTM D-4236


Pigment PY3 Hansa yellow er også brukt i f.eks Old Holland Scheveningen yellow lemon og Schminke Mussini lemon yellow


Bright yellow lake består av PY, dette pigmentet gir en lysegul farge med en god dekkeevne, og kan være nyttig for å skape en rekke ulike nyanser og toner i maleriene dine.

Bright yellow lake er også godt egnet for å skape en mer realistisk og naturtro effekt i maleriene dine, da det gir en farge som ligner på den som finnes i naturen. I tillegg har bright yellow lake en god holdbarhet over tid. Det er mindre tilbøyelig til å falme eller endre farge etter at det har tørket, noe som kan være en stor fordel hvis du vil at maleriene dine skal bevare sin opprinnelige farge så lenge som mulig. Bright yellow lake er et utmerket valg for kunstnere som leter etter et pigment som gir en lysegul farge med en god dekkeevne. Hvis du ønsker å lage malerier med en lyse, sommerlig atmosfære eller en mer realistisk og naturtro effekt, kan dette pigmentet være et godt valg for deg.