Oljemaling - Titanium White no. 1 - 225ml

  • 489,-
  • 416,-

Michael Harding handmade art materials. Håndlagd oljemaling i kunstnerkvalitet uten fyllstoffer. No. 102 - Titanium White i stor tube på 225ml.

I lager.
Lagerbalanse: 1
Leverandør: Michael Harding
Del

Titanium White no.1 - 225ml

Titanium White No. 1 er den mest strålende hvite i sortimentet, egnet for skarpe, kjølige, ugjennomsiktige, lyse nyanser. Hvis du vil ha en kraftig mikser som lysner, er denne perfekt. Best egnet for en lys, frisk palett og danner en sterk og slitesterk film når den er herdet. PW6 er et uorganisk pigment.
Denne varianten av Titanium hvit inneholder saflorolje, men Titanium hvit tilbys også med linolje, den heter TW2. Saflorolje er en blek, sakte-tørkende olje. Siden den er blekere gul enn linolje, opprettholder lysere pigmenter (spesielt hvite og myke blåfarger) sin lysstyrke når de blandes med saflorolje.

Alle tubene fra Michael Harding har påført informasjon om oljemengde, pigment osv. som listet opp i tabellen under

Tekniske data

Colour IndexPW6
Drying SpeedSlow
TransparencyVery Opaque
LightfastnessExcellent
Oil ContentVery Low
Tint PowerHigh
ToxicityNon-Toxic
ASTM D-4236


Pigment PW6 titanium white er et populært valg blant kunstnere for bruk i oljemaleri. Dette pigmentet er kjent for sin høye dekkeevne og lyse, hvite farge. Det er også motstandsdyktig mot gulning og bleking over tid, noe som gjør det til et holdbart valg for kunstnere som ønsker at maleriene skal vare.

En av de viktigste fordelene med å bruke titanium white i oljemaleri er muligheten til å skape lyse, rene hvite. Dette kan være spesielt nyttig når du jobber med et maleri som krever en sterk, lys hvit, som ett portrett eller stillbilde med hvite blomster. Titanium white er også i stand til å dekke andre farger effektivt, noe som gjør det til et nyttig verktøy for å skape et spekter av nyanser og toner.