Hei! Velkommen til Kunstogutstyr.no 

Takk for at du stikker innom! Vi startet opp i 2022 med en drøm om å gjøre hverdagen litt mer fargerik og kreativ for folk over hele Norge. Kunstner eller kunstelsker? Her finner du både flott kunst og utstyret du trenger for å skape den selv.


Hvorfor ?

Vi er her fordi vi elsker kunst like mye som deg. Vår misjon? Å gi deg og alle kreative sjeler der ute tilgang til de aller beste materialene – uten at det det skal koste skjorta. 


Våre skatter

Vi er stolte av å kunne tilby alt fra det nyeste innen løsemiddelfrie medier, som Michael Harding's mirakelmedium, til de mest unike og håndlagde penslene. Vi er litt kresne og velger kun produkter fra topp produsenter, fordi vi vet at kvalitet betyr alt når det kommer til ditt kunstneriske uttrykk.


Vårt løfte til deg

Din tilfredshet betyr verden for oss. Vi jobber hardt for å sikre at du får en knirkefri og hyggelig handleopplevelse fra start til slutt. Trenger du råd eller har spørsmål? Vi hjelper deg mer enn gjerne så ikke nøl med å ta kontakt. Du treffer oss på mail, messenger og telefon.


Grønnere valg

Vi tar små skritt hver dag for å gjøre kunstogutstyr.no så grønn og skånsom mot planeten som mulig. Fra å tilby miljøvennlige alternativer til hvordan vi pakker og sender produkter.