Håndlagde kunst pensler fra britiske Rosemary&Co og tyske DaVinci i mange størrelser og varianter til oljemaling, akrylmaling og vannmaling. Både naturlig hår og syntetiske 100% veganske alternativ.

Rosemary&Co er en velrenommert pensel produsent med en lang historie med å produsere høykvalitets pensler for kunstnere. Penslene deres er laget av nøye utvalgte materialer, både naturlige hår og syntetiske fibre, for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene. Av naturlige hår kan du finne grisebust, grevlinghår, mårhår m.m. i de forskjellige modell variantene. Rosemary&Co har også hele 7 forskjellige syntetiske pensel modell varianter som også er veganske pensler. Alle de syntetiske modell variantene har forskjellige egenskaper og imiterer naturlig hår. Syntetiske pensler; Golden synthetics. Red dot, Eclipse, Evergreen, Ivory, Sienna, Shiraz

En av de fremste egenskapene til en Rosemary&Co pensel er dens holdbarhet. Disse penslene er bygget for å vare, med solide håndtak og pensel hår som sitter godt. Dette betyr at du kan stole på dine Rosemary&Co pensler i årene som kommer, uten å måtte bekymre deg for at de skal gå i oppløsning eller miste formen.

Når det gjelder ytelse, er Rosemary&Co pensler kjent for sin utmerkede maling-kapasitet og presise kontroll. Uansett om du jobber med et detaljert portrett eller et vidstrakt landskap, vil disse penslene hjelpe deg å oppnå de resultatene du ønsker.

Samlet sett er Rosemary&Co pensler et flott valg for kunstnere som leter etter høykvalitets, holdbare verktøy som kan hjelpe dem med å lage sitt beste arbeid til en rimelig pris.