Oljemaling - Yellow Lake - 60ml

  • 169,-
  • 144,-

Michael Harding handmade art materials. Håndlagd oljemaling i kunstnerkvalitet uten fyllstoffer. No. 110 - Yellow Lake

I lager.
Lagerbalanse: 3
Leverandør: Michael Harding
Del

Yellow Lake - 60ml

Yellow Lake er en av de eldste etablerte organiske lake fargene og er en varmere versjon av Bright Yellow Lake, med lignende egenskaper. Villedende gjennomsiktig, men med sterk fargetone, går den gjennom blandinger med et mildere og mer gyldent utvalg av undertoner.

Alle tubene fra Michael Harding har påført informasjon om oljemengde, pigment osv. som listet opp i tabellen under

Tekniske data

Colour Index
PY74
Drying Speed
Slow
Transparency
Transparent
Lightfastness
Excellent
Oil Content
High
Tint Power
High
Toxicity
Non-Toxic
ASTM D-4236


Pigment PY74 Arylide yellow er også brukt i f.eks Old Holland Scheveningen Yellow Light


Yellow lake består av PY74, dette pigmentet gir en lysegul farge med en ganske god dekkeevne, og kan være nyttig for å skape en rekke ulike nyanser og toner i maleriene dine.

En av de store fordelene ved å bruke yellow lake i oljemaleri er at det gir en lyse, gulaktig farge som virkelig får maleriene dine til å poppe. Dette pigmentet kan hjelpe til å skape en solfylte, livlig atmosfære i landskapsmalerier, eller til å lage kontrasterende farger mot mørkere nyanser. Yellow lake er også enkel å jobbe med, og kan enkelt blandes med andre farger for å skape ulike effekter.

Dessuten har yellow lake en god holdbarhet over tid. Det kan være mindre tilbøyelig til å falme eller endre farge etter at det har tørket, noe som kan være en stor fordel hvis du vil at maleriene dine skal bevare sin opprinnelige farge så lenge som mulig.

Alt i alt tror jeg at yellow lake py74 er et utmerket valg for kunstnere som leter etter et pigment som gir en lysegul farge med en god dekkeevne. Hvis du ønsker å lage malerier med en frisk og livlig atmosfære, kan yellow lake være et godt valg for deg.