Oljemaling - Warm White - 225ml

  • 489,-

Michael Harding handmade art materials. Håndlagd oljemaling i kunstnerkvalitet uten fyllstoffer. No. 137 - Warm White

I lager.
Lagerbalanse: 2
Leverandør: Michael Harding
Del

Warm White - 60ml

Varm hvit er MH sin løsning for britiske og europeiske markeder der blyholdig maling er forbudt med mindre du er sertifisert restauratør. Denne varme hviten er ugjennomsiktig, har enestående børsteegenskaper og blander seg godt med alle fargene.

Alle tubene fra Michael Harding har påført informasjon om oljemengde, pigment osv. som listet opp i tabellen under

Tekniske data

Colour IndexPW6, PY43
Drying SpeedAverage
TransparencyOpaque
LightfastnessExcellent
Oil ContentLow
Tint PowerHigh
ToxicityNon-Toxic
ASTM D-4236


Warm white er en blanding av pigment PW6 titanium white og PY43 yellow ochre. Denne blandingen gir en varm, lys hvit farge som kan være nyttig for å skape en mer naturlig og myk effekt i maleriene dine.

Pigment PW6 titanium white er kjent for sin høye dekkeevne og lyse, hvite farge, mens PY43 yellow ochre gir en gulere toning som kan bidra til å varme opp hvitfargen. Sammen gir de to pigmentene en lysere, mer varmhvit farge enn mange andre hvite pigmenter.

En av de viktigste fordelene med å bruke warm white i oljemaleri er muligheten til å skape en mer naturlig og myk effekt. Dette kan være spesielt nyttig når du jobber med et maleri som krever en mer subtil hvitfarge. Warm white er også i stand til å dekke andre farger effektivt, noe som gjør det til et nyttig verktøy for å skape et spekter av nyanser og toner.

Sammenlignet med andre hvite pigmenter i oljemaler, har warm white mange fordeler, spesielt for kunstnere som leter etter en varm, myk hvitfarge. Hvis du imidlertid trenger et pigment som gir en mer kald eller intens hvitfarge, kan det være verdt å vurdere andre muligheter.