Ultimate bristle pointed round

  • 53,-

Rosemary ultimate pointed round pensler er lagd av grisebust som er lagt inn i to halvdeler og vendt mot hverandre. Passer til olje og akrylmaling.I lager.
Leverandør: Rosemary&co
Del

Penselen er laget ved å ta to like mengder kinesisk bust av beste kvalitet og sette dem overfor hverandre slik at den naturlige kurven vender fremover. Busten er valgt i lengde og størrelse for å gi perfekt balanse. Selv om dette kan være arbeidskrevende, gir dette kunstneren en slitesterk pensel.
Tradisjonelt ble svinebust brukt av kunstnere som krevde et sterkt belastet strøk og ikke et presist merke. Hvis du leter etter en pensel som gir et strammere strøk, eller mer kontrollert merke som beholder formen både innledningsvis og åpent, er det verdt å se på den syntetiske Ivory-serien. Det er den syntetiske pensel serien som imiterer naturlig bust nærmest.
Ultimate penslene er en favoritt blant oljemalere. Det bør nevnes at de er buskete av natur - og hårene sprer seg ut noe mer ut enn på syntetiske pensler. De er en mye røffere pensel med struktur enn syntetiske pensler - dette kommer spesielt frem i akrylmaling. De kan brukes i akryl, men de må rengjøres grundig og forventningen til dem bør være for kornete tekstur og organiske merker. Fantastisk god pensel til oljemaling.

En pointed round pensel er en allsidig å pensel som kan brukes til et bredt spekter av teknikker og stiler. Penselen kjennetegnes ved den spisse runde tuppen, noe som muliggjør presis påføring av maling og fine detaljer. De brukes ofte til fine linjer, bokstaver og detaljering.