Masters choice short flats

  • 119,-

Pensel av grevlinghår tett bundet for å gi ett kompakt men allikevel mykt uttrykk.I lager.
Leverandør: Rosemary&co
Del

Bildene er av long flats, penslene er helt like med unntak av hårlengden, se tabell under for mål. Nye bilder kommer snart :)

Masters Choice er en pensel med karakteristiske markeringer og en halvstiv stramhet, laget av en blanding av hår fra hann og hunn grevling.
De er det mest populære naturlige penselhår for oljemaling. Håret er responsivt, men likevel fast slik at det kan legge til høydepunkter og tonale verdier. De er spenstige og slites godt.
Series 279 ble designet og utviklet med hjelp av noen av USAs beste oljemalere. Intensjonen var klar. En pensel som holdt mye maling, var myk nok til blending og allikevel presis nok til å lage kanter og definerte strøk og som heller ikke mistet hår over hele maleriene.
Takk Morgan Weistling, Tony Pro og Jeremy Lipking. "Vi fikk det riktig folkens!"
Masters Choice fungerer best til oljemaling, men er også god til akrylmaling.

Long flat og filbert pensler har overlappende, men noe forskjellig bruksområde. En Filbert pensel har en avrundet form med en flat ende, og brukes ofte til å blande og lage myke kanter i maling. Long flat pensler har derimot en flat, rektangulær form. De brukes vanligvis til brede, feiende slag og dekker store områder. Spissen på long flat penselen egner seg også til å lage skarpe linjer og kanter. Valget av pensel avhenger av ønsket effekt og teknikk til maleren.


Hvis du foretrekker et syntetisk alternativ, kan det være lurt å ta en titt på Eclipse serien.


Størrelser er oppgitt i mm.