Penselsett, Andrew Tischler portrait

  • 1 599,-

Rosemary&Co penselsett til portrett satt sammen av Andrew Tischler

I lager.
Lagerbalanse: 1
Leverandør: Rosemary&co
Del

Andrew Tischler ble født i USA og bor og jobber nå på Sørøya i New Zealand. Tischler begynte å male fra en ung alder og har viet livet sitt til å perfeksjonere håndverket sitt. Han har malt for private samlere over hele verden og har de siste årene begynt å undervise blant annet på YouTube.

"Jeg maler et bredt spekter av emner som krever forskjellige tekniske tilnærminger, derfor trenger jeg et bredt utvalg av pensler som vil tillate meg å skape en engasjerende følelse av virkelighet på tvers av mange sjangere. Rosemary&Co lager de beste penslene som finnes. Jeg velger disse penslene for deres pålitelighet og absolutte kvalitet. Jeg anbefaler på det sterkeste disse settene, som inneholder noen av favorittpenslene mine laget av Rosemary&Co! -Andrew Tischler

Landskapet gir kunstneren mange utfordringer; det er et utall av former og teksturer å formidle. Dette pensel settet vil utstyre kunstneren med de nødvendige verktøyene for å kommunisere en rekke landskaps elementer. I samsvar med Andrew Tischlers prosess finnes det en rekke hårtyper blant disse penslene, fra sverdsleperen "Tisch" med svinebust - perfekt for raskt å bygge opp komposisjonen med krevende strøk til den 2/0 spisse syntetiske Ivory Pointed Round, ideell for synlige kvister og grener. Hvis du vil male et knock-out landskap, har dette settet alt!

 
Dette settet inneholder 15 pensler av svinebust og geitehår og syntetisk Ivory og Eclipse - alle på 11" lange håndtak.

SERIES
QUANTITY
SIZES
Eclipse Long Filbert
1
2, 4
Ultimate Bristle Long Flat
1
2, 4, 6
Ultimate Bristle Filbert
1
2, 4, 6
Ivory Dagger
1
1/4", 3/8"
Ivory Pointed Round
1
2/0
Tisch Dagger
1
1/8", 3/8", 3/4"
Mundy Mop
1
1/2"