Medium - MM0 miracle medium

  • 159,-

Michael hardings MM0 malemedium

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Michael Harding
Del

MM0 Luktfritt malemedium

MM0 Miracle Medium er et løsemiddelfritt, luktfritt, vegansk og plantebasert medium som fungerer som et alternativ til tradisjonell terpentin. Dette mediet tilbyr kunstnere et naturlig og bærekraftig valg for å tynne ut oljemaling, rengjøre pensler og lakkere kunstverk (se vår MM2 Quick Dry Dammar Varnish Miracle Medium) uten bruk av sterke kjemikalier eller giftige damper.

Oljemalere bruker MM0 Miracle Medium på flere måter:

Tynne ut malingen: 

MM0 Miracle Medium kan brukes til å tynne ut oljemaling, noe som kan gjøre det enklere å påføre i tynne lag, lage vaskeeffekter eller oppnå visse blandeeffekter. Kunstnere kan dyppe penselen sin i MM0 Miracle Medium før de påfører den på malingen for å oppnå ønsket konsistens. 

Rengjøre pensler: 

MM0 Miracle Medium kan brukes til å rengjøre pensler med oljemaling. Etter å ha malt, kan kunstnere skylle penslene sine i MM0 Miracle Medium for å fjerne overflødig maling og deretter vaske penslene med såpe og vann. 

Fjerne maling: 

MM0 Miracle Medium kan brukes til å fjerne tørket oljemaling fra pensler og andre maleverktøy. Kunstnere kan la penslene ligge i bløt i MM0 Miracle Medium for å mykne og fjerne tørket maling.