Ultimate bristle filbert

  • 69,-

Rosemary ultimate pensler er lagd av grisebust som er lagt inn i to halvdeler og vendt mot hverandre. Passer til olje og akrylmaling.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Rosemary&co
Del

Penselen er laget ved å ta to like mengder kinesisk bust av beste kvalitet og sette dem overfor hverandre slik at den naturlige kurven vender fremover. Busten er valgt i lengde og størrelse for å gi perfekt balanse. Selv om dette kan være arbeidskrevende, gir dette kunstneren en slitesterk pensel.
Tradisjonelt ble svinebust brukt av kunstnere som krevde et sterkt belastet strøk og ikke et presist merke. Hvis du leter etter en pensel som gir et strammere strøk, eller mer kontrollert merke som beholder formen både innledningsvis og åpent, er det verdt å se på den syntetiske Ivory-serien. Det er den syntetiske pensel serien som imiterer naturlig bust nærmest.
Ultimate penslene er en favoritt blant oljemalere. Det bør nevnes at de er buskete av natur - og hårene sprer seg ut noe mer ut enn på syntetiske pensler. De er en mye røffere pensel med struktur enn syntetiske pensler - dette kommer spesielt frem i akrylmaling. De kan brukes i akryl, men de må rengjøres grundig og forventningen til dem bør være for kornete tekstur og organiske merker. Fantastisk god pensel til oljemaling.

Long flat og filbert pensler har overlappende, men noe forskjellig bruksområde. En Filbert pensel har en avrundet form med en flat ende, og brukes ofte til å blande og lage myke kanter i maling. Long flat pensler har derimot en flat, rektangulær form. De brukes vanligvis til brede, feiende slag og dekker store områder. Spissen på long flat penselen egner seg også til å lage skarpe linjer og kanter. Valget av pensel avhenger av ønsket effekt og teknikk til maleren.